fbpx

Persona seeria saab veel mänge!

Mõned kuud tagasi silmasin, et Atlus registreeris hulganisti kahtlaseid domeene. Esimesed neist on juba käiku läinud, sest hiljuti aset leidnud Persona Super Live P-Sound Bomb!!!!! kontserdil avalikustati kogunisti kolm uut Shin Megami Tensei frantsiisi kõige edukama alaharu uut teost.

Kui on midagi, mida jaapanlased oma videomängudes kohutavalt hästi oskavad teha, on see muusika. Mina olin üks neist, kes ostis endale PlayStation Vita spetsiaalselt ühe fenomaalse rütmimängu Persona 4: Dancing All Night pärast. Kuid Vita on mul ammu katki ning ma ei pea ka uut muretsema, sest nii Persona 3: Dancing Moon Night kui ka Persona 5: Dancing Star Night tulevad nii PS Vita kui ka PlayStation 4 konsoolile ning viimase puhul on kaadreid 60 tükki sekundis.

Kui sa oled surnud(Persona 3 on 7 aastat vana, te peaksite seda teadma) aga Atlus ei lase sul lõplikult rahus puhata.

Mul on seda muusikat koheselt vaja, täisversioonis.

Mõlemad mängud on saadaval 2018. aasta kevadel!

 

Lisaks neile kahele tuleb Nintendo 3DSile Persona Q 2, mille kohta ei tea me midagi peale selle, et see ilmub kuskil 2018. aastal.

Ja neile kõigile, kes tunnevad puudust Yu Narukamist, siis Arc Systems avalikustas selle aasta EVO-l nende uue mängu: BlazBlue Cross Tag Battle, kus on tegelased nii Persona 4, RWBY, BlazBlue ja Under Night In-Birth seeriatest.

Kui sa pole kunagi Personast huvitunud, siis nüüd on siin mänge kõigile ja kõigele.