fbpx

Värskelt meeles oleval nädalavahetusel selgus MängudeÖÖ Counter-Strike: Global Offensive’i kvalifikatsiooniturniiril teine neljast finalistist, kes 30. septembril suures kinosaalis 1000€ suuruse auhinnafondi nimel võitlema hakkavad.

Sel korral oli kogu turniir veelgi tulisem ja veelgi tasavägisem. Kindlasti on aidanud osaliselt kaasa ka võimalus twitchi vahendusel enda vastaseid jälgida ning nende taktikatest aimu saada, et vajadusel nendele vastukäigud valmis mõelda. Samuti ei ole paljudel meeskondadel eelmise nädala heitluste käigus kokku kogutud kogemused mööda külgi maha jooksnud. Kohaliku maastiku tugevat taset iseloomustab suurepäraselt ka fakt, et turniiril osales 4 Leedu võistkonda ning üks rahvusvaheline tiim, ent ükski neist kahjuks veerandfinaalidest edasi ei jõudnud. Viimasest otsustavast lahingust võistkondade EEO ja sadboys_ vahel väljus võitjana just viimatinimetatu, jättes ekraanile numbrid 16-9 viimaste kasuks. Kogu kvalifikatsiooni on veel võimalik järgi vaadata Level1 Twitchi leheküljel.

Kolmas kvalifikatsioon toimub juba järgmisel laupäeval, 16. septembril, et välja selgitada lõppvõistluse kolmas finalist.