fbpx

Rockstar lubas eelnevalt meile Rockstari avatud maailmaga vesternmängu Red Dead Redemption 2 kohta uut infot jagada ning, nagu ka arvata võis, on tegu uue treileriga!

Sel korral ollakse pisut konkreetsemad, unustades ilusad maalilised maastikuplaanid ja sombune jutustaja. Selle asemel keskendutakse rohkem teose narratiivsele poolele, näidates meile tõenäoliselt mitmeid võtmeisikuid. Üheks selliseks on hetkel veel pisut salapäraseks jääv härra Morgan (keda oleme varem näinud ka ekraanitõmmistel), kes väidetavalt on tagaotsitav (ehk seetõttu, et mees on otsustanud koos oma semudega erinevaid rööve organiseerida), ent sellegi poolest ise ka teisi inimesi jahib. Tõenäoliselt saame teda üsna pea lähemalt tundma õppida.

TÄIENDUS: Minust tähelepanelikumad inimesed on viidanud asjaolule, et treileri keskmes on esimesest osast tuttava John Marstoni kunagine pätibande, kuhu kuuluvad ka Dutch van der Linde ja Bill Williamson. Peaks vist eelmise osa taaskord läbi mängima!

Red Dead Redemption 2 pidi algselt ilmuma sel sügisel, ent nagu taolistele suurtele videomängudele ikka kombeks on, lükati see edasi 2018. aastanumbri sisse.