fbpx

Alles hiljuti saime kirjutada, kuidas igas Nintendo Switchis on väidetavalt peidus salajane mäng, mille olemasolu tänu häkkeritele paljastus. Ometigi jäi selgusetuks teose eksistentsi põhjus. Kuniks praeguse hetkeni.

Tuleb välja, et Golf lisati konsooli austusavaldusena 2015. aastal meie seast lahkunud Nintendo endisele presidendile Satoru Iwatale. Teos kuulub Iwata varasemate tööde hulka, nimelt vastutas ta ainuisikuliselt mängu programmeerimise eest. Peale seda, kui Iwata 2000. aastal Nintendo presidendi ametikoha üle võttis, aitas ta kaasa kompanii suurimate saavutuste sünnile ning avaldas mõju ka Switchile endale.

Tee lahenduseni oli pikk ja huvitav (sellest tasub lähemalt lugeda Ars Technica artiklist) ning viis, mil mängule ligi pääsetakse on samuti omapärane. Nimelt saab Golfi mängida vaid Iwata surmakuupäeval, 11. juulil, selle lahtilukustamiseks tuleb nähtavasti sooritada Joy Conidega aga sama käteliigutust, millega Iwata tavapäraselt Nintendo Direct ülekandeid alustas. Tegemist on järjekordse suurepärase näitega, kuivõrd tähtis oli Iwata Nintendo (ja ka kogu ülejäänud mängutööstuse) jaoks.

Allikad: Ars Technica, Eurogamer