fbpx

Hitman oli üks eelmise aasta parimate mängude hulka kuuluv teos. Salamõrvade sooritamisi nõudev hiilimismäng pakkus mängijale enda eesmärkide edukaks püstitamiseks ohtras koguses vabadust ning garanteeris oma episoodilise ülesehitusega selle, et elevus ülejäänud aasta jooksul ei kahaneks.

Nüüd, mil mängu plaadiversiooni ilmumisest on möödas rohkem kui pool aastat ning otsa on saanud ka ühekordsed Elusive Target missioonid, on aeg vaadata tulevikku. Ei, kahjuks ei räägi me sel korral veel teose lubatud teisest hooajast, ent värskelt välja kuulutatud Game of the Year kollektsioon on piisavaks põhjuseks, et sõrmed taaskord soojaks teha ja virtuaalne klaverikeel taskusse pista. Suurimaks põhjuseks on muidugi ülejäänud kraamiga kaasnev lisamissioon „Patient Zero“. Lisaks sellele saavad versiooni ostjad ligipääsu kolmele erinevale uuele kostüümile ning nendega kaasnevatele erilistele relvadele ja eskalatsioonimissioonidele. Uute mängijate jaoks on Hitman: Game of the Year Edition saadaval digitaalsena 60 dollari eest, ki mäng on eelnevalt aga juba soetatud, saab nüüd ilmuvad lisad endale 20 dollari suuruse väljamineku eest juurde osta.

Kollektsiooniga samal päeval jõuab teosesse ka tasuta uuendus, mis parandab nii visuaalset väljanägemist kui ka selle spetsiifilisi elemente, tähtsaimaks uudiseks on aga võimalus mahamagatud Elusive Targeteid läbida – see tähendab, et ühekordseid missioone saavad algusest peale proovida ka need, kelle jaoks uue Hitmaniga tutvumine alles nüüd päevakorda on jõudnud. Kui mõni Elusive Target juba edukalt maha on võetud või tema elimineerimine ebaedukas oli, pole võimalik mängijal enam ajalugu ümber kirjutada.

Hitman Game of the Year Edition ning tasuta uuendus jõuavad PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale 7. novembril.

Allikas: Io-Interactive