fbpx

Deus Ex tuleb taas! Võib-olla!

Pärast 2016. aasta augustis ilmunud Deus Ex: Mankind Dividedi oodatust madalamaid müüginumbreid teatas Square Enix, et järge peatselt oodata ei ole. Kehva palgapäeva valguses levisid isegi kõlakad seeria täielikust mahakandmisest. Hiljutine intervjuu Square Enixi tegevjuhi Yosuke Matsudaga annab aga aimu, et seeria tulevik on palju lootusrikkam.

Gamesindustry.biz-nimelisele väljaandele antud intervjuus väidab Matsuda, et Square Enix ei ole kordagi rääkinud Deus Exi seeria hülgamisest ning ta ei mõista, millest mängutööstuses selline arusaam tekkis. Matsuda sõnul ei tegeleta hetkel seeria järgmise osa aktiivse arendamisega seetõttu, et stuudio on ametis Tasujate-teemalise mängu kokkupanemisega ning Square Enixi võimekus tegeleda samal ajal mitme suurprojektiga seisab ressursside piiratuse taga. Sellest hoolimata käivad mehe sõnul juba praegu stuudiosisesed kõnelused Deus Exi tuleviku üle.

Seeria fännidel on seega põhjust rõõmustamiseks! Hoolimata kesistest müüginumbritest on Deus Ex: Mankind Divided nauditav teos (ja kuulub minu 2016. aasta lemmikmängude hulka), mis väärib kindlasti (taas)avastamist. Tegu on siiski mänguga, kus kiidetakse Tallinna kulinaarskeene parimaid külgi!

Allikas: Gamespot