fbpx

Meid kõiki (ka nii mind kui Laurit) haarab aeg-ajalt üksildus, millega ei oska kohe midagi ette võtta. Steamis on aga olemas väike tasuta visuaalnovell, mis kindlasti soojendab teie südant nendel kurbadel hetkedel – Doki Doki Literature Club!

Ärge laske sel pealkirjal end heidutada! Sa ei pea olema eriline kirjandushuviline ega ka poeet, vaid oled siin huviringis selleks, et võita oma kaasõpilaste südameid, samal ajal võib-olla natuke luulet õppides. Kirjandusklubis on kokku neli ilusat neidu ning nüüd teemegi selgeks, kes neist on sinu jaoks see õige!

SAYORI

Esimesena me tutvume Sayoriga, kes on olnud sinu sõber lapsepõlvest saati. Ta on rõõmsameelne ja murevaba, kuid samal ajal vägagi kohmakas, hilinedes pea iga päev kooli. Teda peetakse kirjandusklubi päikeseks – keegi, kes alati tõstab meeleolu ja motiveerib kõiki paremini kirjutama. Tema suhe sinuga on viimastel aastatel muutunud veelgi lähedasemaks ning on võimalus otsustada, kas see suhe läheb veelgi edasi.

NATSUKI

Järgmine klubiliige on Natsuki. Ta on tüüpiline „tsundere“, olles alguses väga agressiivne ja ülbe, kuid lõpuks muutub lahkemaks ja südamlikumaks. Tema külma välimuse taga on tüdruk, kes armastab kirjutada lihtsaid ja armsaid luuletusi, ning lugeda mangat. Natsuki on ka suur toidusõber, tuues tihti klubisse oma erinevaid oivalisi küpsetisi. Öeldakse, et just talle toitu pakkudes saab temaga lähedasemaks. Kooli peal on jutud, et see tuleneb sellest, et ta vanemad ei hooli temast ja ei anna talle söögiraha. Oh neid kuulujutte!

YURI

Kolmas tütarlaps, kes kirjandusklubis osaleb on Yuri. Ta on introvert ehk väga endassetõmbunud ja vaikne inimene, kuid tema suur huvi kirjanduse vastu on ta klubisse toonud. Neiu armastab raamatuid, eriti õudusromaane ja märuleid. Yuri võib olla vaikne, aga oma lemmikraamatutest võib ta huvilistele päev otsa rääkida. Äkki saad temaga nii lähedaseks, et on koguni võimalik Yuri lemmikteoseid koos temaga lugeda? Yuri on terav tüdruk, aga tema nugade kollektsioon on isegi teravam. Miks ta neid kogub? Ei tea, eks meil kõigil on veidraid hobisid.

MONIKA

Monika on viimane ja kõige vanem klubiliige. Tema algataski selle kirjandusklubi, kuid selle kõrvalt on tal aega olla ka hea pianist. Monika on kõik keda sul vaja. Teised tüdrukud on tema kõrval mõttetud. Kes tahaks endale D̪̘̤̼͚͈̮̣̘̣̟̺̲̦̰͓͡È̢̞͖̫͎̮̝̫̜̗͜͢͠P̡͈̱̣̥̲̘̠̝̝͎̥͟ͅͅͅR̳̖̺͇̻͉̠̤̞̹͎͙̣̘̹̝̦͢͝E͈̺͕̗̙̭͉̫͠͠͞S̷̷̨̖͕̖̺͈̩̼͔̹̤͈ͅS̨̢͖̜̩̪̺̰̻͚̰̰̻͓͔͖̀͠I͏̙̩̝̮̦̜̳̫͎̕Í̶̡̙͙̯̰̫̮̰̤͟V̶̼̺͉͔͙̙̖̻̦̲S̵̨̢͉̟͕͈̜̕͞Ȩ̶̛̩̭̭̗̱̠̦̤̕T͔͙͙̼͈͎̻̙̭̺͚͜͝ ̶̰̤̟̳͔̖͚̼̺̯̬̞͇̮͓͟͞M̢̛̪̰̻̥̯̞̩͓͔̱̝̭͈̟͍͉ͅÕ҉̡̞̫̱̩͈͕͎͈̜̩͍̻͙̻̩͟͠ͅͅͅR̸̙̝̬̬͖͎̰͘͢͜D̸̤̗̜̠͎̗̹̳͕͓͉͈͙̫̦͚̙͢A̴̛̙͚̰͇̳͍̥, K̷̴͜͟͏̲̬̳̯͉͎̗͔̗͍͉̳̗͈͚̰̹̪U̸̧̢̢͎̥̱ͅR͕̼̙̠̦̻͕̼̮̫̜̠̼̘͔͝ͅJ̵̣̘͕͎͠A̵̸̺̟͔͓̖̖͔̙̞̪̬̭̣̤͝ ͏̧̀͠͏̜̝̝̼̲K̬̜̱̱̲̭̳͡Ä̸̶̢҉̴̱̘̻̥̻̘̤̟̭̬͓̯͔͖͇ͅÄ̵̛̤̲̜̫̯̦͙̲̞̼͕̮̖̕͝B̭͔̰̦̼̞͜͟͞U҉̷̡̗͍̩̦͖̫̬̹̜̪͔̣͓̠͉̦́S̛͉͚̝̲͎̳͠͠T̤̖̣͔͕̦̝͇̣́͢ VÕI P̵̖̞̙̜̖͎̝͓̮̙̹̺͕̖̬͈̣͔̕͘͡͞S̢͇̝̫͍̯̝̪̰͉̱̹͟͠͝ͅÜ͎̳̯̟̘̺̘̰͙͇͓̯͓̤̻̻̙͟ͅH̶̸̜̪̞͚H̷͏̶͉̤̗̗͕̖̯̝̞̱̰̞̱̘̠͢ͅǪ̮̤̦̘͍̪̯̟͓͔̘̀͞Ḽ̡̙͕̜̙͈͕̹̝͉͚̖̪̻̮̠̕͘*̸̢̺̪̪͙͚̜͇̭̥̻̲̥͕̭̮̞͕̦͝ͅ*̴̷͕̹͙͖̘̙͎͇̖̼̟͝*̵̧̨̹̠̙̘̗̭͙̟̕͡Į҉̗̲͖̞͔̯̰͕͔̫͓͉̺̙̰̼̥̙ͅ

                                           V̶̯̳̞͓̒̓̋̍̒͜ǎ̱̩̙͡ͅl̩̟͔̠̪̺̀̍́̿̿͌̿ͫ̀̕͢ͅi̸̫̬͙͇̱̺̬͆̏ͅ ̗͔̝̗̘̰̻̙͙͆ͥ̔̾̎͒͗M̧̦̤̗̥̱̂̇ͦͫ̌ͫ͒o̷̡̹͓̣̞̟͕̜̗̿̂ͯͩ͛̂ͨ̀̇͡n̜ͩ͝i̷̶͚̟̰͖͎͖̪̪̼͂̒k̪̜̻̮̲̙̻͓ͫa̞̻̯̲ͤͬ̀͆͂͐̔.̵̥͕̙̓̕ ̧͆̂͒̓̋̂̉͏̖̺͉͍̯M̢̹̳͕͛͑͊ͧ͟͡o̥̼̗͎̗͒͐ͅͅn̐̈́̂̿̐̌́ͪ҉̘͎̬̩͔̘̫͍ị̘̠͉̻͗ͨ̔ͯ̓͢͞k̷̛͚̯̼͓ͪ̊ͧ̇ͯ̎a̶͓̜̻̠͓̰̠ͦ̆ͧ̿ͥͦͦ͠.̊ͪͣ̌ͤ͟͝҉̦͓͚̘̪͉̘̗ ̻̩̭̬͉́͛̒̂ͭṂ̱̟̼̰̣̝̪̠̍̽̉ͫ͆ͦ̌͊͜͠ơ̳̟ͤͥ̚n̢̬̝͚͇ͣ͗͛ͬͫͨ̅į̫̫̺̹̼̬̞͇͛̌̃̔̋ͅk̴̬̱̎ͫą̵̴͈͙̠̥̗͉̟̜̯ͪ̐͒ͦ́̈́̆.͉̣̻̟͕̓ͣ̓̓ͧ̓ͥ͜ ̪̜̜͔͎̣͎̄̃́͞͡A̶͓͎̫͇̳̍́́ͅi̡͍̭̋̉͜͞n̸̮̱͓ͨ̐͊̊̕ͅû̧̎̃ͨ͛̔͠҉͙̤̼̠̘̪̠̘l̸̴͇͕̘̱̠̟̇͊̒̕t̴̟͓̞̫̩̤ͥ̄̃̂͝ ̨̖̳̩̤̂̓ͬͯͦ̔ͭ̚M̧͎͕̤̳̱̓ͧ͛̒̉o̵̳̳͕̞̍̀͜ͅṋ̩̻̱̺͚͚ͣͥͭ̄̅͆̾͜i̧̜ͤͤ̀ͥḳ͇͍͈͓̑͂͢a͔̗̥̞͈̮̮̤͍̽ͧ͠.̾͑̋҉͏̠͉͖̥̯ ̟̝̱͈͐̑̀͘M̴͈̯̪̼̬̦̬͍͑̏̇̀ͣ͊̅Ô̱̩̭ͨ̐̀͆̾̾͡͝Ń̴͔̊́͡I̸͍̮͈ͪͮ͒̕͟ͅK̘̼̺̲̬̣͕̈́́A̵̖̍͌ͦ̋̔.̛̱̫̯̗̺̹̎̎ͧͬͣ̈͑