fbpx

Mine koju, Pamu, Sa oled täis!

Uus Assassins Creed Origins (mis vähemalt Martini sõnul seeriasse vajaminevat värskust toob) sisaldab ühte kõrvalmissiooni, mis kestab keskmiselt umbes 10 minutit. Minul läks selle nahka minuteid kuskil 40 ringis.

„Lady Of Slaughter“ nime kandev missioon nõuab, et mängija leiaks üles Pamu-nimelise mehe, kelle kohalolek on vajalik mingit laadi tseremoonia läbiviimiseks. Selgub, et Pamule meeldib napsutada, sest ta on turuplatsi kõrval end aia najale toetanud, ise silmini purjus. Ideaalses maailmas haaraks mängu peategelane Bayek Pamu kukile ning veaks ta joobes tagumendi tagasi templisse. Mina aga kavatsesin natuke mängu võimalusi testida ning templi asemel suundusin ranna poole, et proovida, kui hästi Pamu ujuda oskab.

Noh, tuleb välja, et Pamu on Vana-Egiptuse Michael Phelps, sest mees solberdas kohalikus veekogus krokodillide ja paatide keskel järgmised pool tundi! Lõpuks, kui Pamul võhm otsa sai, ujus ta kaldale, kus talle meenus, et ta pole jätkuvalt kaineks saanud ning nii ta heitis rannajoonele pikali, samal ajal kui ligidal pilliroos ligunend krokodill teda näksima tuli. Õnneks on Pamul lisaks raudsetele kopsudele ka tugev nahk, mida kiskja hambad nii lihtsalt läbida ei suutnud.

Ma ei pruugi jagada Martini vaimustust, ent ma ei saa eitada, et kõnealune moment mulle pikaks ajaks meelde jääb.