fbpx

Must Reede Eesti mängumüügis

Eestlased ei tea Tänupühast midagi, samuti ei ole kalkun toidulaual kindlasti nii populaarne kui siga või kana. Seevastu tungib eelpool nimetatud pühaga otseselt seonduv Must Reede Eesti turule kiiremini kui saabub talv Troonide Mängu.

Kõige suuremalt tähistab ostupüha mängude valdkonnas kindlasti Euronics, pakkudes kuni 26. novembrini uuemaid ja veidi vanemaid mänge kuni 70% soodustusega. Näiteks möödunud aastal Level1 Aasta Mängu tiitli pälvinud DOOM on saadaval kõikidele platvormidele hinnaga 19.99€. Samuti mullu rohkelt auhindu pälvinud Battlefield 1 Revolution eriversioon, mis sisaldab kõiki seni ilmunud lisasid, on saadaval PS4, Xbox One’i ja PC platvormidele hinnaga 39.99€.

Spordimängude austajad, kes ei ole veel enda kogu täiendanud saabuvat aastanumbrit sisaldavate mängudega, võiksid kindlasti soodustusi lähemalt uurida, sest nii FIFA18, Madden 18, NHL 18 ja ka NBA Live 18 on saanud külge soodushinna 49.99€. Kõikide Euronicsi pakkumistega saab tutvuda nende kodulehel.

Kui füüsilised mängud võtavad pigem riiulil ruumi ning põhieelistuseks on hoopis digitaalsed teosed, siis viimaste võtmeid pakkuv Punktid.ee otseselt Musta Reedet ei tähista, ent nende 8. sünnipäev langes seekord täpselt samale ajale. Nende poolt tuleb sünnipäevapakkumisena -10% soodustus kõikidele toodetele, kasutades koodi PUNKTID2017. Pakkumine kehtib samuti 26. novembrini.

Kui riigipiiridest väljapoole vaadata, leiame, et ostupühaga on liitunud ka PlayStation, kes pakub oma digitaalmängude poes häid soodustusi. Kuni 27. novembrini on mõned nädalad tagasi müüki jõudnud Gran Turismo Sport saanud külge hinnasildi 29,97€. Täpselt sama hinnaga on käesoleva mänguaasta lõpul kindlasti rohkelt auhindu võitev Horizon: Zero Dawn. Klassikalist märulit taas au sisse tõstev Wolfenstein II: The New Colossus on müügil hinnaga 34,97€.

Olukorras, kus eelpool nimetatuist ei leidu sobivat, aitab kindlasti rohkem kui hädast välja (sest kangutab sinu eest su rahakoti lahti) Steam oma sügismüügiga.