fbpx

Call of Duty seeria üks iseäralikumaid osi on alati olnud natsizombide mängulaad, kus mängija saab koos 3 sõbraga laastada fašistlikke elavaid surnuid. Neljaks peategelaseks on Ameerika merejalaväelane „Tank“ Dempsey, punaarmee sõdur Nikolai Belinski, Jaapani sõdur Takeo Masaki ja Saksa doktor Edward Richtofen. Kõik 4 on väga omapärased, olles pealaest jalatallani stereotüüpsed ja ülimalt ropud. Kes oleks võinud aga arvata, et antud kvartetil on olemas oma jõulualbum?

„The Kings of Carnage“ nimeline grupp lasi 2010. aastal välja plaadi pealkirjaga „A Very Zombie Christmas“. Need kuningad on aga natsizombisid tapva neliku häälnäitlejad, kes tulid kokku, et tuua kõigile natuke jõulurõõmu. Kokku on 12 pala, millest pea igaüks on zombiteemaline paroodia populaarsest jõululaulust – näiteks aisakelladest on saanud hoopis zombikellad.

Tegemist on väga vaimuka albumiga, kus paroodiad pole kõigest zombiteemalised, vaid midagi palju enamat tänu lugude esitajatele. Dempsey, Nikolai, Takeo ja Richtofen sisestavad igasse laulu suurel hulgal musta huumorit (see kindlasti pole plaat, mida panna mängima jõululaupäeval enda kallimatega olles).

Kuigi antud albumit on nüüdseks raske endale füüsiliselt soetada, on ta siiski kättesaadaval nii YouTube’is kui ka Spotifys. Kui tahta kuulata humoorikat ja veidi teistsugust lähenemist jõululauludele, siis „A Very Zombie Christmas“ toob kohe kindlasti naeratuse näole. Omalt poolt soovitan kõigil kuulata nende versiooni „’Twas the night before Christmas’ist“. Selle kuulamine on muutunud minu isiklikuks jõulutraditsiooniks, ajades mind igal aastal järjepidavalt naerma.

Ning sellega soovin ma kõigile lugejatele ilusaid pühi ja rahulikku aastavahetust!