fbpx

Ubisofti eelmisel aastal ilmunud uue suurfrantsiisi The Division esimene sissekanne pole kellegi poolt unustatud, pigem vastupidi – teos saab pidevalt uuendusi ning lisaks mõeldakse aktiivselt ka tuleviku ja potentsiaalse järjeosa peale.

Kuigi mängu arendaja Massive Entertainmenti järgmiseks tööks on James Cameroni „Avatari“ filmidel põhineva mängu arendamine, hoitakse kätt pulsil ka (pingelisi momente tekitanudThe Divisionil endal. Stuudio lubab, et esimest osa toetatakse veel pikalt, seda eeldusel, et mängijate huvi ei kao. Võttes aga arvesse kuivõrd hästi on Ubisoft suutnud elu sisse puhuda Rainbow Six: Siege’ile – teos, mis ilmudes paljusid ükskõikseks jättis, ent mis pidevate uuendustega praeguse hetke üheks paremaks võistlusmänguks on tõusnud – võib ka The Divisioni tuleviku suhtes pigem positiivselt meelestatud olla..

Aga rutiinsed uuendused pole ainus, mis Massive Entertainmentil mõttes mõlgub. Stuudio tegevdirektor David Polfeldt väitis, et nad soovivad rääkida veelgi rohkem samas universumis aset leidvaid lugusid ning The Divisioni narratiivne potentsiaal on hiiglaslik. Samuti teatas mees, et stuudio ootused mängijatenumbri suhtes olid tunduvamalt madalamad kui reaalsuseks sai, lisades sellele, et peale 1.4 uuendust on see sama arv taaskord tõusuteel.

Lisaks potentsiaalse(te)le järjeosa(de)le peaks kunagi tulevikus valmima ka The Divisionil põhinev mängufilm.

Allikas: IGN