fbpx

GTA Online saab uue Heisti

Pea kolm aastat on möödas sellest hetkest, kui GTA V mitmikmängu jõudsid kauaoodatud Heistid ehk need kõige-kõigemad missioonid, mis panid ka oskuslikumad mängijad proovile. Nüüd, peale kõiki neid läbimängimisi, on lõpuks oodata uut Heisti!

12. detsembril jõuab mängijateni The Doomsday Heist, mis oma tutvustava treileri järgi sisaldab kõike seda, mida vahepealsed uuendused mitmikmängu lisanud on ning reaalsest elust on asi väga kaugele liikunud. Video vihjab ka sellele, et lisanduv suurrööv on väga sarnane olemasolevale neljale, lisaks tundub, et Lester mängib seal tuntavalt tugevamat rolli. Arendaja Rockstari sõnul rullub uus ülesanne lahti kui miljardärist tehnoloogiaärimees, eriagent, vandenõuteoreerik ja superarvuti peavad ühendama oma jõud, et päästa San Andreas totaalsest hävingust. Mis saaks olla veel lõbusam?

Näiteks see, kui nüüd GTA Golmapäevad ka uuesti ellu ärkaksid…