fbpx

From Software (eelkõige tuntud seeriate Dark SoulsKing’s Field ning Armored Core poolest) näitas tänavusel The Game Awards galal üht kummalist treilerit.

Enne, kui kõik Soulsi-seeria fännid hakkavad karjuma Bloodborne 2 järgi, siis taltsutagem oma hobuseid!

Põhilause antud videost oli „Shadows die Twice“, mis tähendab kahte asja: kas tegemist on uue Shadow Toweriga (arendaja 1998. aasta üksikisikuvaates oleva dungeon crawler-tüüpi mäng) või uue Tenchu seeria osaga, mida on kõige lihtsam kirjeldada kui Dark Souls+ninjad. Viimane tundub olevat rohkem tõenäoline, kuna tiiseris nähtaval seinal on Jaapani hieroglüüfid, mis on kursiivis ning poolikute sõnumitega. Ning selle käeluu peal on ka kunai ehk ninjade viskenuga.

Ehk saame lisainfot juba tuleval öösel aset leidva PlayStation Experience raames. Kuulujutud räägivad, et tulekul on ka Dark Soulsi uusversioon, mistõttu võib From Software’il päris kiireks minna.