fbpx

Humble jagab taaskord tasuta mänge ning sel korral on pakkumisel üks tõeline meistriteos!

Õudusmängudel on olnud pikk ja vaevaline ajalugu. Žanr sündis 80ndatel, sai hoo sisse 90ndatel ning jätkas samas vaimus mõnda aega. 2004. aastal tuli aga välja resident evil 4, millega kaasnes suur žanrisisene muudatus. Üritati leida samasugust edu, matkides mängu märulilaadset lähenemist. Õudusžanr oli alati suunatud suhteliselt väikesele grupile, kuid nüüd oli ta täiesti hajumas. Kõik aga muutus, kui 2010. aastal leidis aset õudukate renessanss, mille eesotsas oli Amnesia: The Dark Descent.

Kui keegi pole veel seda meistriteost jõudnud mängida, siis hetkel on ta Humble Store’is saadaval täiesti tasuta. Lisaks klassikalisele Dark Descentile saab kaasa ka mängu järjeloo, Amnesia: A Machine for Pigs. Pakkumine lõppeb 27. jaanuaril kell 20.00.

Sellised head pakkumised ning paljudki veel leiavad kajastust Level1 Discordis! Liitu kohe ning jälgi #sooduspakkumised kanalit!