fbpx

Eelmisel aastal mängisin mänge ning teen seda ka tänavu! Need 5 videomängu on just need teosed, mida ootan sel aastal kõige rohkem.

Far Cry 5

Ühendriikide lõunaosariigid on iga kultuurse eurooplase unistus – eriti siis, kui seal on sekti kuuluvad usuhullud. Far Cry 5 on avatud maailmaga mäng, mida saab avastada kas jalgsi või erinevate masinatega ning kõik tehtud otsused mõjutavad mängu kulgu. Mida pingelisemaks sekti jalgealune muutub, seda keerulisemaks läheb mäng. Sellest sõltub ka mängusiseste liitlaste hulk. Seega prooviks teha häid otsuseid ja kütaks jalgealuseid kuumaks! Mis teeb mängu veel huvitavaks, on asjaolu, et lugu saab läbida nii üksi, kui ka kellegi teisega koos.

Red Dead Redemption 2

Tegemist on Grand Theft Auto V tegijate poolt tehtud mänguga. Ma ei ole saladusena hoidnud, et GTA on üks minu lemmikseeriatest läbi aegade. Arendajate saavutused kõrvale jättes tuleb esile mängu eepiline keskkond – Metsik Lääs. Ulatuslik ja atmosfääriline maailm annab ka aluse täiesti uuele mitmikmängule. Kogeda saab relvavõitlusi, hobusega kappamist ning põnevaid intriige. Lisaks on peategelane mitmes osariigis tagaotsitav, mis lisab juurde pinget!

A Way Out

Ühe põnevama mängulaadiga teos, mis tänavu ilmumas – A Way Out on ainulaadne koostöömäng, mida saab mängida ainult paaris – korraga peavad mängus olema 2 mängijat või ei saa üldse mängida! Ootan põnevusega, mida teos endast kujutab ja pakkuma hakkab. A Way Out meenutab mulle seriaali „Prison Break“ ning samuti ka nooruspõlve, mil sai proovitud ühte vana põgenemismängu The Great Escape, kus pidi põgenema vangilaagrist ja veel erinevatest kohtadest. Loodan, et A Way Out on kas sama põnev või veel põnevam!

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human on kolmanda isiku vaates mängitav meelelahutusmäng, kus kõik tehtud otsused mõjutavad mängu kulgu ning seda, kes saab surma ja kes mitte. Oma otsust on võimalik ümber kujundada, seda juhul, kui kahetsus südamesse tekib. Kes on näinud filmi „Minority Report“, kus saab mõrva enne selle sooritamist näha, et siis seda ennetama hakata? Detroit: Become Human on midagi sellelaadset. Ühe korra lükati mängu edasi, kuid loodan, et seekord veab ja teos ilmub!

Vampyr

Juba teismelisena armastasin vampiirimänge. Minu esimeseks oli Vampire: The Masquerade – Bloodlines, mis pakkus väga lahedat elamust. Nüüd, mil tuleb välja Vampyr, mis pakub võimalust uuesti vampiiriks kehastuda… noh, ütleme nii, et olen käpp! Mäng ise räägib doktorist, kes on andnud vande, et, päästab inimesi, kuid kahjuks on temast saanud värskelt vampiir. Mängus on vaja leida ravim linnaelanikele, kuid dilemmad ja sisemine koletis ei aita sellele väga kaasa. Mis aga aitavad, on võimed, manipulatsioon, inimestest toitumine ning linnarahvas – kõik tehtud otsused mõjutavad elu Londonis.