fbpx

Deadly Premonition – ellujäämisõudukas, mis ilmus 2010. aasta veebruarikuus – on viimaste aastatega sirgunud meediumi üheks tuntuimaks kultusteoseks. Mängu autor aga plaanib midagi uut…

Deadly Premonition, mida tihti peetakse vidoemängude „Twin Peaksiks“, oli üllatavalt edukas. Teose väljumisest saati on mängu looja Hidetaka Suehiro, ehk Swery65, tegelenud teiste projektidega, kuid on avaldanud soovi Deadly Premonitioni juurde tagasi tulla. Mõned kuud tagasi kogusid Swery65 ja Rising Star Games raha, et luua kõnealusel teosel põhinev lauamäng. Too kampaania suutis vajaliku hulga raha saada kõigest 8 tunniga.

Hiljuti aga pani Swery Twitterisse üles pildi endast, Deadly Premonitioni produtsendist ja Rising Star Gamesi liikmest. Foto kirjelduses vihjab ta, et midagi Deadly Premonitioniga seoses on igatahes toimumas.

Mis võib meid ees oodata? Kas uusversioon või äkki hoopiski järjelugu? Igatahes, loodetavasti saavad mängijad juba üsna pea taaskohtuda agent Francis York Morganiga ning naaseda Greenvale’i maalinnakesse.