fbpx

Cliffy B – mees, kelle varajaseks uusaastalubaduseks oli vähem m*nn olla – mullu ilmunud tulistamismängu LawBreakers kirjastaja Nexon on avaldanud põhjuse, miks nende mängul niivõrd kehvasti läheb. Kõiges on süüdi PlayerUnknown’s Battlegrounds… Oota, mida?

Nexon oli sunnitud enda finantsaasta kolmanda kvartali suurtest aukudest  investoritele aru andma ning firma juhi Shiro Uemura sõnul ebaõnnestus LawBreakers paljuski seetõttu, et teos ilmus Brendan Greene’i ülimenuka battle royale mänguga üpriski „samal ajal“ (PlayerUnknown’s Battlegrounds jõudis varajasse ligipääsu märtsikuus, LawBreakers ilmus aga alles augustis). Väidetavalt muutis Bluehole’i (nüüdne PUBG Corporation) arendatud teos paljude tulistamismängude elu raskemaks. Naljakas on ka fakt, et mitte kordagi ei maininud Uemura Overwatchi – mängu, millel on LawBreakersiga tunduvalt rohkem sarnasusi.

PUBGi mängijanumbrid kõrguvad miljonitesse – alles hiljuti purustati järjekordne Steami rekord, mille kohaselt mängis teost korraga rohkem kui 3 miljonit kasutajat, kirjutamise hetkel on keskmiseks aga umbes 1,8 miljonit mängijat (viimaste päevade madalaimad punktid jäävad umbes 500 000 kasutaja piiridesse). LawBreakersi suurimaks kasutajatearvuks on 7482, mis kirjutamise hetkeks on taandunud kõigest 31 inimesele.

Loodetavasti ei muutu Cliffy B selle uudise valguses rohkem m*nniks.

Allikas: Eurogamer