fbpx

Kuna peatoimetaja käskis mul seda teha, panen ka mina kirja just need mängud, mida sel aastal enim ootan. Siit nimekirjast ei ole mõtet otsida Seda Ühte Kauboimängu™ ega ka järge sellele kindlale Naughty Dogi teosele, mida kõik PS3 ja ka PS4 peal tagusid.

MONSTER HUNTER WORLD

Suured kollid? Olemas. Suured relvad? Olemas. Suured maailmad? Olemas.

Koletiste jahtimine on minu jaoks selline omalaadne nišš – ma väga naudin näiteks God Eater ja Toukiden seeriaid ning seetõttu olen ma väga sillas, et E3 ajal väljakuulutatud Monster Hunter World on nüüdseks parematel ning võimsamatel konsoolidel kui need Nintendo pihukad, mistõttu on see teos märkimisväärselt suurem, ilusam ning üldüldse parem.

VALKYRIA CHRONICLES 4

Kõik, kes minuga päriselt kokku on puutunud ning minuga videomängudest rääkinud teavad, et mu lemmik mänguseeria on Valkyria Chronicles. SEGA meistriteos saab sel aastal 10-aastaseks ning seetõttu on ka Valkyria seeria tagasi neljanda mänguga (sest Revolution oli, noh, mitte-kaanon ning mitte nii hea ka). Ei jõua ära oodata, millal saan uuesti oma Gallia mundrites Seitsmenda Salga liikmeid näha, kuna nad on lisamissioonides esindatud!

SHADOW OF THE COLOSSUS

Fumito Ueda. Ma armastan sind. Ma armastan ka Icot ning mitte-sinu-poolt-lõpetatud The Last Guardianit.

Shadow of the Colossus on teos, mida olen soetanud praeguseks juba 2 korda – algselt PlayStation 2 ning hiljem ka PlayStation 3 peale. Kuid sa pagan! Kolm on kohtu seadus ning seekordne versioon näeb nii kena välja. Need, kes vaatasid meie E3 otseülekandeid, võivad mäletada mu joovastust, kui ma karjusin: „SEE ON SHADOW OF THE COLOSSUS, KUTID!!!“

16 kolossust, ma ootan teid.

BLAZBLUE: CROSS TAG BATTLE

Kui igaüks ja nende ema on praegu joovastuses selle teise Arc System Worksi kaklusmängu pärast, siis mina ootan vot hoopis seda. BBTAG kombineerib BlazBlue, Persona 4 Arena, Under Night In-Birth ning Rooster Teethi animesarja RWBY tegelased, et teha üks meeletult hea kompott.

Kuigi 20 tegelast 40-st on lisad, on kõnealune teos ikkagi odavam kui täishinnaga AAA mäng, mistõttu ei pane ma seda pahaks (välja arvatud ainult siis, kui Kagura Mutsuki ja Orie jäävad kuskile rahamüüri taha). Lisaks sellele ilmub mäng Jaapanis täpselt mu sünnipäeval, juhhei!

NI NO KUNI 2: REVENANT KINGDOM

Ahhh, Bandai Namco (loe: Bandit Scamco) teoseid võib leida igast mu nimistust. Pagan võtaks. Igatahes oli esimene Ni No Kuni fantastiline PlayStation 3 rollikas ning seetõttu ei jõua ma järge ära oodata. KUI NAD VAID LÕPETAKSID SELLE EDASILÜKKAMISE!!!

CODE VEIN

Dark Souls + anime. Lihtne.

Ma tõsiselt ei oska midagi rohkem öelda kui et see on taaskord Namco tiitel ning UfoTable tegi need võrratud animatsioonid.

KINGDOM HEARTS 3

E3 2018. Tetsuya Nomura tuleb lavale. Ekraanile ilmub suur 2019. Ma ärkan külma higiga ning avastan, et see on suure tõenäosusega reaalsus.

Ma ei jõua ära oodata, millal mu lapselapsed seda mängu eeltellida saavad!

PERSONA 3: DANCING MOON NIGHT/PERSONA 5: DANCING STAR NIGHT

https://www.youtube.com/watch?v=nUvAGuMAFUM

AWWWWWWWWWWWWWW YISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rütmimängud on mu nõrkus ning peale pikka Persona 4 Dancing All Night nautimist saavad ka Persona 3 ning Persona 5 endale oma remikse täis teosed. Lisaks pole Gekkoukani õpilased kunagi paremad välja näinud.

TRAVIS STRIKES AGAIN: NO MORE HEROES

Meie kõigi lemmiksalamõrtsukas Travis on tagasi, pannes meid uuesti mõtlema, kui palju me temaga samastume. Nimelt on ta ka üks paras nohik ning veedab oma päevi mängides videomänge ning vaadates animet. Kamoon, antud treileris mängib ta Hotline Miamit. Peab ikka Switchi ostma endale…

DARK SOULS REMASTERED

Kõige parem kõige viimaseks. Lordranis näeme, raisk!