fbpx

Pavel, palun jäta mind rahule!

Pavel Kuznetsov, palun jäta mind rahule. Mul ei ole absoluutselt mitte mingisugustki huvi sinu 300 000 dollarilise bitcoini kaevandusfarmi vastu, aga ometigi oled sa taaskord minu teleriekraanil, häirides mu YouTube’i videote vaatamist*.

Sina oledki see põhjus, miks on praegu halb aeg PC mängur olla. Sina ja su põhjatu ahnus. Aga ega sellest ei piisa, sa pead enda mammonat teistelegi tutvustama! Kõige hullem kogu asja juures on fakt, et sa reaalselt ei reklaamigi midagi, sa lihtsalt eputad enda graafikakaartide kuhja kõrval ja kutsud inimesi külla. Noh, juhuks, kui neile sellest videost ei piisanud. Aga usu mind, piisas küll. Pean su küllakutsest seega lahkelt keelduma. Jobu.

*Konsooli peal YouTube’i kasutades AdBlocki võimalust pole, bitcoini-teemaliste reklaamide arv on aga viimastel päevadel kolmekordistunud.