fbpx

SEGA on hiljuti Yakuza seeria kõige uuemat peatükki palju promonud – alles äsja jõudis meieni uus treiler, kus näidatakse pea kõiki tegevusi, mida saab teha Yakuza 6 keskses linnas Kamurochos.

Tegevusi on tohutult palju, esindatud on: hasartmängud, trennis käimine, kalastamine, pesapall, bowling ning isegi fännide lemmik karaoke. Kuuendas peatükis saab näha ka paari uut tegevust, mis käivad käsikäes mängu perekonnatemaatikaga ja peategelase vanusega. Kiryu saab seekord hoolitseda mitte kõigest väikeste loomade eest, aga olla ka väikese imiku lapsehoidja.

Lisaks kõigele sellele korraldasid mängu lokaliseerimismeeskonna kaks põhifiguuri Sam Mullen ja Scott Strichart ühe striimi, mille lõpus mängisid ligi tund aega Song of Life’i. Seal nad keskendusidki peamiselt just nendele samadele kõrvalistele tegevustele, kuid jõudsid vahel ka mõnele tülinorijale lõuga anda.

Yakuza 6: The Song of Life tuleb välja Playstation 4 peal 20. märtsil.