fbpx

Kõik üksikisikuvaates tulistamismängu Battlefield andunud fännid, rõõmustagem! Juba sel suvel avaneb võimalus näha ja katsuda seeria tänavu sügisel ilmuvat uusimat sissekannet! Seda muidugi juhul, kui minna suvel Ameerikasse, Los Angelesse, kus toimub järjekordne minimängumess EA Play.

https://twitter.com/battlefield/status/966741054828376064

Seega, kallis lugeja, peavad kahjuks enamus meist tõenäoliselt aasta lõpuni ootama. See aga ei tähenda, et me ei võiks kõik üheskoos huviga suve ootama jääda, sest ülima tõenäosusega – nagu ka mõned aastad tagasi – võime olla tunnistajateks parajale portsule kuulsustele, kelle närvid on niivõrd pingul, et nad on otsustanud nende leevendamiseks looduslike abivahendite poole vaadata.

Tänavuse Battlefieldi kohta me praegusel hetkel rohkem ei tea. Ainuke infokilluke paljastus mõni aeg tagasi, kui selgus, et just kõnealusele mängule keskendumine põhjustas Bioware’i järgmise suurprojekti Anthemi edasilükkumise. Seeria eelmine osa, 2016. aastal ilmunud Battlefield 1, leidis aset Esimese maailmasõja ajal, uusima osa puhul võidakse vaadata aga juba järgmise ilmasõja poole.