fbpx

Kuulujutuveski jahvatab taas! Seekordne kõlakas väidab, et tänavu ilmuv Call of Duty kannab alapealkirja Black Ops 4 ja ilmub muude mängumasinate seas ka Nintendo Switchi peal.

Info uue Call of Duty kohta pärineb Marcus Sellarsilt, kes on varem ennustanud õigesti Switchi Dark Soulsi versiooni ja Nintendo Labo olemasolu. Tegu oleks Nintendo jaoks kindlasti kasumliku, kuid ka loogilise lükkega võttes arvesse firma püüdeid tuua Switch lähemale peavoolu mängijale. Teisalt, kindlasti on Call of Duty arendajale Activisionile silma jäänud ka Nintendo Switchi müügiedu.

Black Ops seeria viimane mäng, Call of Duty: Black Ops 3, ilmus 2015. aastal, ent ei saanud fännide ega kriitikute poolt just kõige soojema vastuvõtu osaliseks. Eelmisel aastal välja tulnud Call of Duty WWII meeldis rahvale aga tunduvalt rohkem.