fbpx

Esmaspäeval ostis üks Counter-Strike: Global Offensive austaja endale tervelt 61 052,63 dollarit (pisut üle 49 000 euro) maksva kosmeetilise uuenduse enda AWP snaipripüssile. OPSkins leheküljel aset leidnud tehing on seega üks suurimaid CS:GO ajaloos.

Dragon Lore on kõige kallim ja haruldaseim CS:GO kosmeetiline lisa, mis on siinpuhul veelgi haruldasem tänu sellele lisatud detailidele. Nimelt kaunistab snaipripüssi autogrammiga kleeps, mis kuulub Tyler „Skadoodle“ Lathamile. Päev enne kõnealuse eseme müümist saavutas Lathami meeskond Cloud9 võidu Eleague Major Boston võistlusel. Cloud9 näol oli tegemist esimese Ameerika tiimiga, kes saavutas võidu Valve’i poolt toetatud CS:GO turniiril. Turniiri finaali on nimetatud juba üheks e-spordi ajaloo suurimaks hetkeks ning see on ka põhjus, miks snaipripüssi hind nii kõrgeks tõusis.

Lisaks erilisele välimusele on too Dragon Lore parimas konditsioonis, mis üldse võimalik – püss ise on Factory New ja samuti on ka relval olevad 3 kleepsu Unscratched. Snaipripüss on algselt pärit Krakow Major CobbleStone kaardi mängust saadud suveniirkastist (suveniirkaste sai teenida Major turniiride mänge jälgides).

Tänu Cloud9 võidule Boston Major turniiril tõusevad nüüd ilmselt paljude Cloud9 meeskonna või meeskonnaliikmete kleepsudega kaunistatud relvakosmeetikate hinnad.