fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Trials of the Blood Dragon

Trials Fusion ja Far Cry 3: Blood Dragon said kokku ning tegid beebi!“ Nii väideti meile paar aastat tagasi E3 laval ning täpselt nii läkski – samal õhtul ilmunud teos segas kokku (enam-vähem) lõbusa mängitavuse ning Blood Dragoni mõnusa absurdi. Ma ei tea, kuidas teistega oli, aga mina mängisin selle rohkem kui ühe korra läbi! Järjest!

https://www.youtube.com/watch?v=7vi_JBJ5yoE

SUPERHOT

Superhot oli superkuum juba ainuüksi enda ägeda visuaalse stiili tõttu, ent kui selgus, et üksikisikuvaates tulistamismäng osutus reaalsuses hoopiski ägedaks mõistatusmänguks, omandas teos totaalselt uue taseme. Laku panni, Max Payne – mitte ükski teine mäng pole tekitanud paremini tunnet, et olen Neo „Matrixi“ filmidest!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=Yxv5INhx2sU

Brave: The Video Game

See on Kinecti mäng. Mul pole õrna aimugi, miks see siin on.

Quantum Conundrum

Hei, see on ju see nuputamisteos, mida Leho alles hiljuti mängis! Ta jagas mängule nii ohtralt kiitust… kui ka peoga pisut kriitikat. Ja noh, vähemalt pole Kinecti mäng!

Head mängimist!