fbpx

Ragnarok on parem kui Boomer!

Härra Kohlmann, märkasin, et viimasel ajal olete avaldanud nii mõnegi artikli mingist krantsist nimega Boomer, kes kuskil Montana mägismaadel aitab mängijal pahalasi maha võtta. Tegemist on Far Cry 5 ühega seitsmest abilisest, kes saavad peategelasel aidata Hope Countyt vabastada.

Kuid hiljuti jäi mulle silma üks vägagi julge väide, mis avaldus kohe pealkirjas. „Boomer on kõige ägedam videomängukoer eales“ – just seda ütleb 12. veebruaril avaldatud artikkel. Ma pean totaalselt vastu vaidlema, kuna see tiitel kuulub Ragnarokile!

Mida pole Boomeril? Stiilset prantsusepärast peakatet. Mis on Ragnarokil? Barett.

Lisaks sellele on ta meedik. Jah, te lugesite õigesti. Ragnarok on Shiba Inu (see koeratõug nendest Doge-meemidest), kelle täielik ametinimetus on:

„Edinburghi Armee 101 Divisjoni No. 1 Lahingubrigaadi No. 32 Tank-eriüksuspataljoni Salga E meditsiiniline koer Ragnarok.“

Ta on abivalmis, joostes lahinguväljale isegi siis, kui tankimürsud ning kuulid vihisevad pea kohal, või isegi siis, kui müütiline Valkyria on oma jõudu kasutamas. Talle ei meeldi aga, kui teda pea peale patsutatakse, välja arvatud siis, kui seda teeb naine. On alles hurmur.

Noh Boomer, mis sul vastu panna on?