fbpx

Far Cry 5 ei olnud mu tänavuste oodatuimate mängude nimekirjas ning need viimased treilerid on mind seda otsust tõsiselt kahetsema pannud.

Tundub, et Ubisofti ninamehed tundsid mu skepsist, sest peale seda on nad internetti paisanud mitu uut treilerit, mis minust uskuja tegid. Isegi allalaetavate lisade plaanid tunduvad päris põnevad, eriti see Far Cry 3 lisandumine praeguse põlvkonna konsoolidel mängitavate mängude hulka. Kirsiks tordil on aga kõige viimane treiler, mis tutvustab 7 erinevat karakterit, kes peategelasele Hope County vabastamisel appi saavad tulla. Parim neist? Boomer – kõigi aegade ägedaim koer videomängudes!

Boomer on sõbralik, truu, elimineerib pahasid tüüpe ja vahel varastab isegi nende paugukeppe. Aga mis kõige tähtsam – ta on perekonnaliige, kes ei nõua palju. Peaasi, et teda vahel silitataks.

No kuidas ma saan sellisele armsale näole (27. märtsil) ei öelda!