fbpx

Hittmänguga Life is Strange tuntust kogunud stuudio Dontnod andis teada, et nende järgmine teos Vampyr jõuab mängijateni 5. juunil. Teose ilmumiskuupäev avalikustati Vampyri arendusprotsessi järgiva veebiseeria neljandas osas pealkirjaga „Stories From the Dark“.

Vampyri tegevus leiab aset 1918. aasta Londonis kurikuulsa Hispaania gripi epideemia ajal ning asetab mängija äsja vampiiriks muudetud Jonathan Reidi nime kandva arsti rolli. Tohtrina on Reidi ülesanne mõistagi haigestunute eluküünalde leegitsevana hoidmine, teisalt vampiirina näib nende kustutamine talle ainsa võimalusena elus püsida ja tugevamaks muutuda. Lisaks üleloomulikke võimed sisaldavale võitlusmehaanikale toob Vampyr kaasa ka dialoogisüsteemi, mis tuleb kasuks näiteks hoonetesse sisenemisel, kuna vampiirina saab Reid üle lävepaku astuda vaid kutsumisel. Jonathani eetilisus jääb igatahes mängija vormida, kuna väidetavalt on teose lõppu võimalik jõuda nii verest nõretavate kihvadega kui ka kedagi tapmata.

Vampyr ilmub nii Xbox One ja PlayStation 4 konsoolidel kui ka PC peal ja jõuab kohale, nagu mainitud, 5. juunil.