fbpx

Hiljuti saabus Yakuza fännide ette topeltportsjon uudiseid mänguseeria uusima peatüki kohta. Arendajad teatasid Twitteris nii head kui ka halba.

Esiteks halvad uudised: Yakuza 6 on edasi lükatud. Esialgselt pidi mäng meieni jõudma 20. märtsil, kuid nüüd ilmub teos 17. aprillil. Arendajad ütlesid, et see annab neile rohkem aega kõik otsad kokku tõmmata.

Aga peale vihma tuleb alati vikerkaar! Jagati ka häid uudiseid: Song of Life saab endale demo, mida on kõikidel PS4 omanikel võimalik proovida 27. veebruaril. Erinevalt seeria varasematest demotest, kus mängija visatakse kas mängu keskele või suvalistesse kähmlustesse, algab Yakuza 6 teose algusest ning laseb mängijal oma salvestatud progressi täismängu edasi kanda. Lisaks sellele lubavad arendajad uusi plaane avalikustada järgnevatel nädalatel.

Vaatamata edasilükkamisele on saabumas demo, mis Kazuma Kiryu viimase seikluse ootamise palju lihtsamaks teeb. PS4 omanikud, olge valmis külastama Kamurochot ning ülbajatele kannaga näkku virutama juba 27. veebruaril!