fbpx

Eelmisel aastal ülikiirelt ülimenukaks saanud PlayerUnknown’s Battlegrounds varjus  ilmunud (kiirelt kokku klopsitud) Fortnite Battle Royale on praeguseks hetkeks saanud üheks maailma kõige räägituimaks videomänguks. Sellele on kaasa aidanud striimid kuulsustega, fännide ühised ettevõtmised ning teose mobiiliversioon.

Nüüd on aga saavutatud järjekordne teetähis – videoplatvorm YouTube on saanud uue kuninga, sest Fortnite on möödunud seni enim vaatamisi toonud teosest, milleks oli Microsoftile kuuluv ehitamis-liivakastimäng Minecraft. Ainuüksi tänavu veebruaris (ehk aasta kõige lühema kuu jooksul) kogusid Fortnite’i videod kollektiivselt tervelt 2,4 miljardit vaatamist!

Minecrafti videote populaarsus on olnud languses eelmise aasta suvest alates. Siiski ei ole kõik veel kadunud, kuna Fortnite peab veel natuke kauem vaeva nägema, et ulatuda nende kõrgusteni, mille Minecraft enda hiilgeajal saavutanud on. Võtte aga arvesse Fortnite’i aina kiiremini kasvavat populaarsust, ei tohiks seegi võimatuks jääda…

Allikas: Matchmade