fbpx

Väsinud tööst? Naabrite remondimüra ei lase magada? Tahaks vaid seda stressi kuidagi virtuaalse poksikoti peale välja valada? Sel juhul on mul häid uudiseid – eelmisel kuul toimunud GGWP Battle Arena kaklusmängude üritus on tagasi, lubades pakkuda veelgi suurejoonelisemat peksuringi kui eelmine kord!

Just nii – juba käesoleval nädalavahetusel, täpsemalt laupäeval, on GG-WP Gaming&eSports Lounge’is võimalik oma käega (või rusikatega) proovida erinevaid kaklusmänge. Saab ükskõik kellega maha istuda ja nendega oma arved (isegi kui neid tegelikult ei ole) ära klaarida. Lisaks niisama mängimisele on võimalik osa võtta ka turniiridel… Jah, mitmuses.

Nagu järjed ikka, on ka Battle Arena 2 suurem ja karmim kui esimene. On esindatud kõigi lemmik Dragon Ball FighterZ, aga ka teised mängud, mille valisid osalejad ise! Esimene lisamäng on seitsmes peatükk paljude lapsepõlve lemmikseeriast – Tekken 7. Kuna kõrvalturniiri valimisel jäid esikohta jagama kaks mängu, on võimalus osa võtta ka stiilise 2D-animekaklusmängu Under Night In-Birth EXE: Late[st] turniirist.

Üritus on kõigile tasuta. Tule kohale ja lõbutse kohaliku kaklusmängukommuuniga. Rääkige, õppige, naljatlege ja, mis kõige tähtsam – andke teineteisele molli…. Virtuaalselt, muidugi.

Rohkem infot leidub ürituse Facebooki lehel.