fbpx

Mängustuudio Daybreak teatas hiljuti, et nende tuntuima teose H1Z1 eest ei pea enam kunagi raha välja käima. Lisaks saavad kõik kasutajad ligipääsu uuele mängulaadile.

Uus mängulaad Auto Royale on kiire, meelierutav ja plahvatusi täis. Neljaliikmeline meeskond liigub ringi autoga ning kogub uuendusi oma masinale ja ka meeskonna relvastusele. Mängu mõte on sama nagu varem – Battle Royale stiilis ellujäämine ja vastase hävitamine.

Kõik, kes ostsid H1Z1 varajase ligipääsu ajal, saavad Daybreaki poolt väikese kingituse, milleks on „H1Z1 Aprecciation Pack“. Kõnealusest kastist leiab kosmeetilisi lisasid, *veel* kaste ja ka pisut mängusisest raha. Juhul, kui H1Z1 on hiljuti Steami kaudu ostetud, on nüüd muidugi ka võimalus oma raha tagasi saada.

Nüüd jääb õhku vaid üks küsimus – kas H1Z1 suudab selle lükkega Battle Royale maastikul tagasituleku teha või jäädaksegi PlayerUnknown’s Battlegroundsi ja Fortnite’i järel kolmandat viiulit mängima?