fbpx

Hideo Kojima on tuntud tegelane videomängutööstuses – ta mitte kõigest ei loonud Metal Gear seeria, vaid tõi maailma ülihirmsa P.T. demo, ja varsti on tulemas ka Death Stranding. Kas Teie, kallis lugeja, aga teadsite, et Kojimal on ette näidata teisigi seeriaid? Üks parim nende seast on kindlasti kosmose hack and slash märul Zone of the Enders, mille fantastiline järjelugu jõuab juba septembris paljude uuendustega PC ja PS4 peale.

Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS on HD versioon samanimelisest 2003. aasta PS2 mängust. Pealkirja lõppu on lisatud nüüd M∀RS, mis loomulikult viitab mängu tegevuspaigale, aga samuti ka paarile uuele lisale – teost saab kogeda nüüd 60 kaadrit sekundis, 4K resolutsioonis ja on ka lisatud uus VR mängulaad. Mäng pidi algselt tulema välja kevadel, aga teda lükati edasi. Lasti välja ka uus treiler, mis võrdleb antud teose graafikat eelnenud versioonidega.

Zone of the Enders oli seeria, mis algselt kogus tähelepanu tänu sellele, et esimese peatükiga tuli ostes kaasa Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty demo. Kui jõuti aga mängu endasse sukelduda, siis avastati üks unikaalne ja kaasahaarav kosmosemärul, mille järjelugu suutis arendada edasi kõiki teose positiivseid osi, samal ajal saades lahti esimese osa komistuskohtadest. Konami uusimad mängud pole fännide silmis just oivalised olnud, nii et peab lootma, et nad antud HD versiooniga pange ei astu.

Zone of the Enders: The 2nd Runner M∀RS jõuab septembris PC ja PS4 peale.

Allikas: PC Gamer