fbpx

Pea 20 aasta mängutööstuses töötanud arendaja Dean Evans on enda karjääri jooksul nii mõndagi huvitavat teha suutnud. Üheks tema meeldejäävaimaks projektiks on aga kindlasti ka paljudele eestlastele südamelähedane Far Cry 3: Blood Dragon – neoonvärvides tulistamismäng, mis avaldas armastust 80ndate märulifilmidele. Nüüd, peale 12 aastat Ubisofti ridades, asub Dean aga uusi väljakutseid otsima.

Nagu elule kombeks, tabasid kõik halvad elemendid Evansit ühekorraga – ta läks lahku oma abikaasast ning tema Ubisofti projekt lõpetati enneaegselt. Selle tulemusena jäi mees mõtlema, kas oleks aeg midagi muud teha. Viimase tööandjaga lõppesid suhted headel tingimustel, ent Dean plaanib sellele vaatamata mänguarendusest pausi võtta ning tagasi Ühendkuningriikidesse naasta, peale mida ootab meest ees üks korralik puhkusereis.

Mänguarendamisega Evans lõpparvet ei tee. Oma tulevikus näeb ta väikest arendustiimi ning suurte riskide võtmist. Oma Twitteri kontol õrritab mees aga fänne pildiga, mis kannab pealkirja „Teine päev töötuna“ ning pildil ilutseb Naughty Dogi kontoriruum. Hmm…

Allikas: Game Informer