fbpx

Hiljutises SEGA voogedastuses (mille pärast pidin ma enne lõunat üles ärkama, oeh) näidati päris mitut Jaapanis juba täna, 21. märtsil ilmuva Valkyria Chronicles 4 treilerit ning kuulutati välja ka hooajapääse. Tegemist pole esimese korraga, kui selle seeria mäng saab lisapakke, kuid seevastu on see esimene hooajapääse terves seerias. Mida see sisaldab?

SQUAD E, TO THE SEA!

29. märtsil ilmuv esimene lisa saadab Salga E randa, kus puhkuse ja pallimängude asemel paistab neid ees ootavat taaskord mingisugune madin. R&R on oluline, mistõttu saab näha ka kõiki tegelasi rannariietuses.

CAPTAINLESS SQUAD E

Nagu nimest aru saada, on Claude Wallace kuskile kadunud ning salga juhtimise võtab üle seni tundmatu tegelane. Huvitav, kuidas ta sellises olukorras hakkama saab? Lisa ilmub 5. aprillil.

RAID BATTLE HARD-EX

Raskem ning üliraske versioon lahingust, mis mängus aset leiab. Ka esimeses Valkyria Chronicles teoses oli kõige kangem raskusaste lisana saadaval. Lahinguväljale oma taktikalist jõudu proovima minna saab juba 12. aprillil.

THE TWO VALKYRIAS

Ahh Selvaria, minu waifu. Kui saavad kokku neljanda teose Crymaria ning esimese osa fännilemmik Selvaria, algab üks kõige pingelisemaid ning suurimaid  ̶t̶i̶s̶s̶e̶ lahinguid seeria ajaloo jooksul. Kahte Valküüriat saab madistamas näha 19. aprillil.

Lisapakid hakkavad maksma 1000-1500 jeeni eraldi ning hooajapääsme hinnaks on 4000 jeeni. Mina kindlasti ostan hooajapääsme ainuüksi Selvaria pärast.

Seda, mil mäng ja hooajapääse läände PS4, Xbox One’i ja Switchi peale jõuavad, me hetkel ei tea.