fbpx

Kui paar aastat tagasi äratati üles ammu soikunud mootorattakihutamise seeria Moto Racer neljanda osaga, siis nüüd tehakse sama ühe rallisarjaga – taastulemas on V-Rally.

Sarnasused Moto Raceriga on hämmastavad. Ka V-Rally saab neljanda osa üle 15 aasta, nende sari sai samuti alguse 1997. aastal ja nagu kõik eelkäijad, on endiselt prantslaste poolt arendatav. Seekord juhib projekti stuudio Kylotonn, mis seisab viimase kolme WRC mängu taga. Sellega seoses tekib kohe müsteerium – kus ja kellepoolt siis tänavune WRC tehakse!?

Esialgse info põhjal saab uues mängus rallitada üle maailma: jääl, lumel, mudas, asfaltil, Keenias, Jaapanis, USA-s. On üle 50 masina, millega punktist punkti võidu ajada, krossi sõita, täpsust tõestada ja mäetippe rünnata. Esmavideos-piltidel on nähtavad Porsche 911 Safari, Ford Mustang, Ford Fiesta RS RX ja bagi.

Minu mälestustes on terve V-Rally eelnev triloogia heas kirjas, kuigi kolmas oli omade kiiksudega ja lihvimata. Just hiljuti veeretasin neid oma mälus, kui värske arkaadiliku kihutamise Graveliga kokku puutusin.

V-Rally 4 lubatakse avaldada juba septemberis PlayStation 4, Xbox One’i, Nintendo Switch ja PC peal.