fbpx

Täna täpselt aasta aega tagasi ilmus Nintendo Switch – Jaapani mänguhiiu hübriidkonsool, mis võimaldab mänge mängida nii teleril kui ka konsooli enda ekraani peal. Kui alul oldi masina suhtes skeptilised, siis aasta jooksul on Nintendo suutnud kõik kahtlused ümber lükata. Selle kasuks räägivad nii müüginumbrid kui ka arvukad Aasta Mängu tiitlid, mille napsas endale konsooli (ka Wii U peal ilmunud) esikteos The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Viskame meiegi pilgu minevikku!

Milline oli Level1 esimene kokkupuude Nintendo Switchiga?

Millised olid meie esmamuljed mängust, millest hiljem sai Level1 Aasta Mäng 2017?

Kuidas suutis meid üllatada mäng, millega olime varem juba Wii U peal tutvunud?

Kas Splatoon 2 oli meie arust oma eelkäijast parem?

Kas Super Mario Odyssey on tõesti parim videomäng, milles Nintendo endisest torumehest maskot eal üles on astunud?

Palju õnne, Nintendo Switch!