fbpx

Pärast turniiridel võitude noppimisi (Mix Up Night 37 ja Winter Brawl 12) ning tuliseid arutelusid, kumb on parem, astuvad praegused Dragon Ball FighterZ jumalad ehk maailma mastaabis parimad mängijad SonicFox ja GO1 üksteise vastu võitlustulle sel reedel toimuval üritusel Final Round 20 – mäng on F10, ehk käib esimese 10 võiduni.

Vaatamata sellele, et mõlemad mängijad antud mängus vaieldamatult ühed parimad on, meeldib neile nii Twitteris kui ka otseülekannetes üksteise suunas pori loopida. Meestel on ka väga tugevad meeskonnad: GO1 eelistab mängida Gohani (adult), Celli ja Vegetaga (Super Sayian) ning Fox Goku Blacki, Hiti ja Android 16-ga. Vaatamata asjaolule, et DBFZ näol on tegemist üsna uue mänguga, näeme juba varsti ühte suurimat ja ajaloolisemat lahingut kahe parima mängija vahel.

Kui on aga soov näha kodumaa parimaid mängijaid, tasub sellele järgneval päeval, ehk laupäeval, tulla GGWP Battle Arena 2 üritusele!