fbpx

Campo Santo 2016. aastal ilmunud debüütteos Firewatch – 1989. aastal Wyomingu metsades aset leidev jalutamissimulaator – jõuab peagi uuele platvormile. Jah, arvasite õigesti, selleks on muidugi mullu märtsis turule jõudnud Nintendo Switch.

Oma blogipostituses paljastatakse, et pea kõikidel Campo Santo töötajatel on isiklik Switch olemas ning seega on nad ka teadlikud, mida on vaja, et üks mäng edukalt kõnealusele platvormile üle tuua. Selle tarbeks on Firewatchi praegune versioon pulkadeks võetud ning seda asutakse uuele mängumasinale ümber kohandama, et tagada kiired laadimisajad ja muu taoline. Lisaks soovitakse Nintendo konsooliversioonile lisada midagi omapärast. Ilmumisakna kohta oskab Campo Santo öelda vaid, et „peagi“.

Firewatch pakkus põnevat narratiivi, mida arutasime ka teosele pühendatud reedusaates. Lisaks on väidetavalt tulekul ka mängu filmiversioon, ent uudiseid selle kohta pole hiljuti pinnale ujunud. Selle asemel on mänguloojad keskendunud oma uue üllitise arendamisele… ning PewDiePie’ga kemplemisele.

Allikas: Campo Santo