fbpx

Fänniteooriate alusel peaks komeedi tõttu Fortnite Battle Royale kaardil asuvast Tilted Towers alast aprilli lõpuks tühermaa saama. Mõned mängijad aga ei jõudnud kohe üldse aprilli lõpuni oodata ja otsustasid ohjad enda kätte haarata.

Suur osa Fortnite’i mängust on asjade ehitamine, aga samas on mängus võimalik peaaegu kõike ka maha lammutada. Sellest lähtudes on põhimõtteliselt võimalik kaotada osa mängu alast ära kõigest ühe kirkaga, kuigi selle juhtumine on vägagi ebatõenäoline. Nimelt – Fortnite Battle Royale on ikkagi ellujäämismäng ja enamus mängijaid tulistavad kõike, mis liigub. See teeb taolise suuremahulise lammutustöö pea võimatuks. Lisaks on ka mängijatevaheline koostöö keelatud, mille tõttu ei ole ka massiline ühine ettevõtmine võimalik.

Kõigele vaatamata otsustas Redditi kasutaja xsqoof organiseerida Tilted Towersi „wake celebration“ ürituse – osalejad laskuvad kindlaks määratud ajal Tilted Towers alale ja hakkavad lõhkuma kõike, mis ette jääb. „Kui kõik on kadunud, teeme me linnale austusavalduseks suure tantsupeo,“ kirjutas xsqoof. Selleks, et osalejad üksteist ära tunneks, plaaniti kasutada vaikimisi (default) välimust – kõik, kes seda eiravad, lüüakse mättasse. Üllataval kombel töötas plaan väidedavalt lausa nii hästi, et Tilted Towers pühiti maa pealt minema koguni mitmel platvormil erinevate mängude kaudu.

Peale kõige hävitamist ehitati ala asemel püramiidid ja, nagu lubatud, korraldati tantsupidu.

Kõik ei läinud muidugi nii libedalt nagu loodeti. Oli inimesi, kes tahtsid mängida Fortnite’i nagu tavaliselt, ning neil polnud aimugi, et midagi toimub. Samas oli ka mängijaid, kes said küll aru, mis toimub, aga proovisid igal võimalikul viisil kõnealust üritust nahka keerata. Kõige tipuks on selline ettevõtmine kurnav ka mängule endale – teos pidavat tihti sellise suure hulga mängijate koosviibimise tõttu tarduma.

Redditi kasutaja VinceTwelve kirjutas näiteks järgmist: „Oma esimest maja lõhkudes tuli teine mängija ja tappis mind ära. Teda edasi jälgides vahetas ta relva tagasi kirka peale ja hakkas maju lõhkuma, kuni oli piisavalt lähedal järgmisele kutile. Ta vahetas relva haavlipüssi peale, tappis vastase ära, vahetas tagasi kirka peale ja jätkas sisse sulandumist. Kurjam jõudis saada kuus tapmist enda nimele enne tabamist ja rajalt maha võtmist.“

Eriti südantsoojendav on vaadata tormi keskel aset leidnud tanstupidu, kus kõik on keset platsi aeglaselt tormi käes suremas. Torm küll võttis palju elusid, kuid pidu käis ikkagi lõpuni välja.

Vaatamata kõigele on tõeliselt lahe näha, kuidas Fortnite inimesi kokku toob. Uskumatul kombel suudab see mäng ikka ja jälle üllatada.

Aga võibolla ei peaks tolle meteoriiditabamuse peale lootma jääma

Allikas: Kotaku