fbpx

The Witcher seeria kodustuudio CD Projekt REDi järgmine mäng Cyberpunk 2077 peidab ennast paksu saladuseloori all, kuid hiljuti lekkis teose kohta käputäis huvitavaid detaile.

Kui kõik nõiduri saaga mängud on asetanud kaamera peategelase selja taha, siis veebiväljaandele Gamepressure teadaoleva siseinfo põhjal saab Cyberpunk 2077 olema üksikisikuvaates tulistamismäng tugevate rollimängu sugemetega. See asetaks teose sarnasesse kategooriasse mängudega nagu System Shock, Deus Ex ja BioShock. Lekke kohaselt töötavad Cyberpunki kallal mõlemad CD Projekti Krakovis ja Varssavis paiknevad stuudiod ning vähemalt osa mängu tegevusest leiab aset Kuul. Lisaks soovivad arendajad väidetavalt teosesse lisada Titanfallile sarnase seinadel jooksmise mehaanika.

Cybrepunk 2077 kuulutati välja 2012. aastal ja CD Projekt RED avalikustas mängu esimese tiiseri aasta hiljem. Kuigi arendajad on aastaid olnud projekti kohta ülimalt kidakeelsed, peaks see muutuma veidi enam kui kuu pärast toimuval E3-l, kus CDPR on lubanud avaldada uue Cyberpunki treileri ja näidata ajakirjanikele suletud uste taga ka teose mängupilti.

Allikas: Gamepressure