fbpx

Kas tõesti uus Bioshock on tulekul?

Bioshock on üks viimaste aastate edukaim frantsiis. Juba on möödunud umbes 5 aastat sellest, kui tuli välja Bioshock Infinite ning selle hämmastavad Burial at Sea lisapakid. Ometigi on peale esimese kahe mängu 2016. aasta uusversioonikogumiku väljalaskmist antud seeria suhtes valitsenud vaikus. See sai aga murtud 2K Games poolt, kes teatas, et just preagu tegeletakse järgmise peatükiga.

Uurides Mafia III arenduskäiku, avastas Kotaku töötaja Jason Schreier, et 2K Gamesil on üks salapärane projekt teoksil. Selle arendamine leidis aset Mafia kolmanda osa arendaja Hangar 13 stuudio kõrval. Projekt kandis nime „Parkside“ ning olevat Unreal mängumootoril töötav teos. Schreier aga täpsustas kõike Twitteris, märkides, et tegemist oli uue Bioshock mänguga.

Stuudiosisesed allikad väidavad, et hetkel on liiga vara antud projektist lähemalt rääkida. Seetõttu on raske spekuleerida millal veel lisainfot saada võib. Võib aga oletada, et 2K Gamesi vihjatud mäng, mis tuleb järgmise aasta märtsis siiski pole Bioshocki järgmine peatükk.

Mis mängijaid küll oodata võib – kas mitutuhat ljööd vee all asuv Rapture; pea kohal taevas lendlev Columbia; või äkki hoopis midagi täiesti uut? Jääme ootama!

Allikas: PCGamesN