fbpx

Call of Duty tänavune üllitis saabub koos battle royale mängulaadiga, kuid nagu arendusstuudio Treyarchile omane, on alati pundis ka elavad surnud. Black Ops IIII zombilaad on suurem kui eales, tuues endaga kaasa kolm erinevat kaarti, milles kõndivaid koolnuid uuesti tappa.

Esimeseks kaardiks on IX, milles uus mängijasalk võitleb Rooma areenidel ainult külmrelvadega, olgu nendeks mõõgad, kirved, pussnoad või odad.

Voyage of Despair on nagu „Titanic“… kui selle oleks lavastanud George Romero, kuna suurel kruiisilaeval lastakse põrguväravad valla ning viirus hakkab levima.

Blood of the Dead on aga Black Ops II parima kaardi, Mob of the Dead uusversioon. Alcatrazi saarel aset leidva kaardi peategelased pole seekord aga need neli maffiakutti, vaid hoopistükkis Primise bande, keda me kõik teame: Nikolai, Dempsey, Takeo ning Richtofen.

Lisaks sellele on hoolitsetud selle eest, et kõigil oleks tore mängida ning esimest korda on võimalik zombisid tappa koos arvuti poolt juhitud kaaslastega. Lõpuks ometi on võimalik neid paganama tüütuid nn. „üllatusi“ läbida. Mutatsioonid aga muudavad matši totaalselt, olgu selleks topeltkiirus mängijatel, lõpmatu kuulivaru, vähemate eludega vastased… neid on kokku üle 100 ning kõik muudavad mängu kas hõlpsamaks või raskemaks.

Call of Duty: Black Ops IIII saabub PlayStation 4, Xbox One’i ning Battle.net kaudu ka PC peale 12. oktoobril.