fbpx

Jutud tänavuse Call of Duty kohta ringlesid juba ammu, ent eile, 17. mai õhtul, said kõik õhus olnud küsimused vastuse. Kõige suuremat suminat tekitas kindlasti asjaolu, et ka Black Ops 4 hüppab tollesse tihedalt asustatud battle royale žanri basseini.

Blackout nime kandev mängulaad toob tagasi Black Opsi seeriast tuntud tegelased ning relvad. See tähendab, et mängijal on võimalik kehastuda kas Frank Woodsiks, Viktor Reznoviks, Jason „Mida need numbrid tähendavad, Mason?“ Hudsoniks ning Alex „Ma ei tea, mida need numbrid tähendavad!“ Masoniks. Samuti liituvad nende ridadega tuntumad karakterid Treyarchi poolt alustatud (ning nüüd ka teiste Call of Duty arendusmeeskondade poolt omastatud) zombide mängulaadist.

Treyarch ei paljastanud, kui palju mängijaid korraga kaardile madistama lastakse, küll on aga teada, et ainsa ellujääja tiitli eest võitlejatel on kasutada erinevad sõidukid nii maal, õhus kui vees kulgemiseks. Blackout asendab tänavu üksikmängukampaaniat, olles mitmikmängu ja zombide kõrval Call of Duty seeria n-ö „kolmas sammas“.