fbpx

Fortnite Battle Royale mängijad on kaua oodanud ja spekuleerinud, et kaardi kohal taevast kaunistav komeet langeb maha ja hävitab kurikuulsa Tilted Towers ala. Ühel hetkel võeti isegi ohjad ennetavalt enda kätte. Nüüd aga selgusid tegelik sihtmärk ja põhjus!

Inimeste rõõmuks (või kurvastuseks) jäid Tilted Towers tornid ja kõik selle ümbrus terveks. Selle asemel prantsatas kivi Dusty Depot peale ning tegi sellest kraatri, ala uueks nimeks sai aga Dusty Divot. Kõnealune sündmus polnud lihtsalt mingi vabandus hävitada üks ala mängus, vaid on osa teose neljandast hooajast.

Kraatri lähedal on kivid, mis lasevad mängijatel madala gravitatsiooniga alas ringi ekselda. See peaks (vähemalt alguses) tõmbama natuke tähelepanu eemale populaarsetelt tornidelt, kuhu kõigile maanduda meeldib. Mujal leidub teisi väiksemaid kraatreid, samuti lisati kaardile täiesti uus ala. Nagu alati, kaasnesid värkse hooaja algusega uued Battle Pass eesmärgid ja missioonid ning väiksemad parandused. Tagatipuks emaldati mängust vibupüss.

Allikas: Kotaku