fbpx

Me siin Level1-s armastame wrestlingut ja kuigi antud teemaga seonduv podcast ei ole veel jõudnud Jaapani Paljaid Higiseid Mehi™ enda luubi alla võtta, ei ole paljud nendest märkamata jäänud. Sama kehtib ka Kenny Omega kohta, kes on viimastel aastatel võitnud mitte kõigest maadlusfännide, aga ka videomängude harrastajate südameid.

Kenny Omega jätkab just sel samal lainel uues Street Fighter V treileris, kus ta mängib (otseses mõttes) oma lemmiktegelast, kelleks on Cody.

Kenny on alati videomänge armastanud ning need on inspireerinud isegi tema võitlusstiili. Lemmikute eesotsas on tal erinevad Capcomi teosed nagu Final Fight ja Mega Man, südamelähedaseim on talle aga Street Fighter. Kuna kaklusmängu viiendasse peatükki jõuab varsti maadleja lemmiktegelane Cody, andis Capcom Omegale võimaluse teda ka päriselt kehastada.

Treileris näidatakse uue tegelase erinevaid võtteid ja rünnakuid. Olles keegi, kes armastas Street Fighter IV, jättis V mind vägagi külmaks ja antud treiler mul mängu osas meelt ei muuda – Cody rünnakutel puudub iseloom, mis tegi ta nii lõbusaks neljandas osas.

Tegelase väljalaskmiseni on õnneks aega. Senikaua võib Capcom panna telekas mängima näiteks New Japan Pro-Wrestlingu, et saada võtete osas inspiratsiooni. Vaadaku kasvõi Kenny Omega võitlusi!