fbpx

Tuntud YouTuber John „Totalbiscuit“ Bain teatas pikas Redditi postituses, et paneb mängukriitiku ameti oma jätkuvalt halveneva tervise tõttu maha. Mehe enda sõnul ei ole tal enam kaua aega elada.

Bain on juba ligi neli aastast võidelnud vähiga, käies samal ajal üritustel ja hallates oma YouTube’i kanalit. Mida enam aeg edasi läks, seda vähemaks jäi postituste arv – see loomulikult pani fännid muretsema. Totalbiscuit (või lühendatult „TB“) tahtis postitusega vaigistada spekulatiivsed arutelud tema tervise kohta. Ta teatas, et olles läbinud 46 keemiaravi sessiooni (ligi 138 päeva) on ta arstide sõnul antud protseduurile justkui immuunseks muutunud.

Lisaks kõigele sellele tuli halb uudis, et Johni maks on väga kahjustunud, mistõttu arvatakse, et TB elu jõuab varsti lõpule. Selle tõttu on Bain otsustanud videomängukriitiku ameti maha panna. Tänu sellele on tal võimalus rohkem aega veeta oma armastatud naisega. Ta tahab jagada armastust videomängude vastu mitte kõigest oma elukaaslasega, vaid ka kõikide oma fännidega, mistõttu hakkab ta koos oma naisega otseülekandeid tegema. Kanali tuntud Co-Optional podcast jätkub samuti, kuid natuke lühemas formaadis.

Olles aastaid vaadanud Totalbiscuiti videoid, on loomulikult kurb kuulda tema tervise halvenemisest. Siiski, tema jätkusuutlikkus nii kohutavalt raskes olukorras on tõeliselt kannustav. Bain kirjutas, et tal ei ole mingeid plaane avada annetuskanaleid, kuna ta teenib ikka piisavalt, et perekond toime tuleks. Parim moodus teda toetada on läbi YouTube’i ja tema erinevate sponsorite. See näitab väga hästi mitte kõigest tema armastust oma perekonna vastu, vaid ka seda, kui palju ta austab oma fänne.

Totalbiscuit on paljude silmis ülimalt mõjukas inimene, teda peetakse väga heaks ja karmiks kriitikuks. Vaatamata sellele, et ma tihti ei nõustu tema arvamusega, hindan ma alati tema võimet olla oma kriitikas täiesti aus ja loogiline, isegi kui see vahel läheb populaarse konsensusega vastuollu. Tema eneseteadlikkus ja võime olla kahe jalaga Maa peal, nii tegeledes videomängudega kui ka enda tervisega, on tõeliselt inspireeriv.

Allikas: Reddit