fbpx

Paljud Nintendo Switchi omanikud on oma konsooliga väga rahul – saab ju nautida nii parimaid üksikmänge The Legend of Zelda: Breath of the Wild või Super Mario Odyssey näol, kui ka võistelda teistega Mario Kart 8 Deluxe’is või Splatoon 2-s.

https://www.youtube.com/watch?v=pKTDbvHJOC0

Hiljuti kirjeldas Nintendo rohkem ka oma septembris ilmuvat tasulist netiteenust. Virtuaalkonsooli soovijatele on meil aga halvad uudised – seda Switchile nimelt samal kujul ei tulegi. Kotaku ajakirjanik Jason Schreier sai rääkida Nintendo esindajaga ning küsis oluliseima küsimuse: „Millal ometi näeme Switchi peal kauaoodatud virtuaalkonsooli?“ Esindaja vastus oli aga järgmine:

„Nintendol ei ole hetkel plaanis tuua klassikalisi teoseid Switchi mängukonsoolile virtuaalkonsooli bänneri all, nagu oli eelmiste Nintendo konsoolide puhul.“

Antud ütluse positiivne külg on asjaolu, et vanade mängude tulek Switchile ei ole siiski välistatud. Arvatavasti otsustas Nintendo, et parim viis, kuidas oma klassikaliste teoste eest tulu teenida, on Switchi kasutajatelt igakuist tellimusmaksu küsida – tuleb ju Nintendo Switch Online teadupärast 20 NES-ajastu mänguga.

Kui antud teooria vastab tõele, on Nintendo tagasiühilduvuslelahendus küll halvem Microsoft Xboxi omast, kuid kindlasti parem PlayStation Now voogedastamisteenusest. Loodetavasti on Nintendo klassikaliste teoste saatus Switchil selge 2019. aasta alguseks.

Allikas: Kotaku