fbpx

Tänavu septembris jõuab kohale Nintendo Switch Online – mullu märtsis ilmunud konsooli tasuline võrguteenus. Praeguseks hetkeks on Nintendo jaganud pisut rohkem informatsiooni selle kohta, mida teenus täpsemalt pakkuma hakkab.

Esmajärjekorras saavad kasutajad ligipääsu erinevate teoste netipõhisele mitmikmängule, mille seas sellised nimed nagu Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, ARMS, peagi ilmuv Mario Tennis Aces ja muud. Lisaks on mängitavad erinevad klassikalised Nintendo Entertainment System üllitised, millele on lisatud võrgumängu osa. Esialgu on teoseid 20, hiljem lisandub neid nimekirja veelgi. Praegusel hetkel on teada neist 10, nende seas kolm esimest Super Mario Bros. mängu, Dr. Mario, Donkey Kong, Ice Climbers ja teised.

Suurimaks boonuseks on aga võimalus enda mängusalvestused pilve kopeerida ning teha sellega kindlaks, et näiteks sajad Hyrule’is veedetud tunnid kuhugi kaotsi ei läheks. Muidugi on tegemist pigem elemendiga, mis oleks pidanud juba konsooli ilmumispäeval – ja tasuta – saadaval olema, ent arvestades teenuse odavat hinda (12 kuud maksab umbes 20€), on tegemist pigem väikese ebameeldivusega.

Võrgus mängimine on konsoolil kuni septembrini jätkuvalt tasuta.

Allikas: Nintendo