fbpx

PlayerUnknown’s Battlegrounds andis mõned päevad tagasi mängijatele uue võimaluse hõrgutavaid esimese koha roogasid jahtida – piiratud aja jooksul proovitav Desert Knights mängulaad. Kahjuks aga sama kiiresti kui mängulaad teosesse lisati, ta ka kadus, pidades serveri koormuse tõttu vastu vähem kui ühe ööpäeva.

Desert Knights oli variatsioon tavalisest Battle Royale vormelist, pannes üksteise vastu 50 mängijat, kes on jagunenud kümneks viieliikmeliseks meeskonnaks. Tegevus toimus Miramari kaardi ühes nurgakeses. See kõik pidi olema mängitav nädalavahetuse lõpuni, aga arendaja Bluehole pidi asjale varem kriipsu peale tõmbama, kuna PUBGi serverid ei kandnud pinget välja.

Probleem ilmnes väga halval ajal, kuna Desert Knights oleks kindlasti kõige rohkem mängijaid ligi tõmmanud just nädalavahetusel. PUBGi esimene Deathmatch-stiilis Battle Royale’i variatsioon tehti sama moodi mängitavaks, aga palju murevabamalt. Loodetavasti jõuab aga 50-osalejaga mängulaad näljaste fännideni uuesti juba lähemal ajal.

Allikas: PC Gamer