fbpx

Käesolev aasta on kaklusmängude austajatele täiuslik maiuspala olnud. Ilmusid Dragon Ball FighterZ, Under Night In-Birth Exe:Late[st] (meie regiooni ametlik väljalase) ning kohe-kohe on Euroopas välja tulemas ka BlazBlue Cross Tag Battle. Uut mängimise materjali on enam kui küll!

Kuid ärme ometi lase vanal armul rooste minna. Meie kõrvu on siit-sealt jäänud nurinad, et Eestis ei korraldata piisavalt Tekken 7 võistlusi. Sellest tulenevalt võtsid Level1.ee ja Suhkrumoll asja enda kätte ning 31. mail saab kõikide lemmikbaaris taaskord Tekkenis mõõtu võtta.

Turniir viiakse läbi PlayStation 4 konsoolil, saadaval on ka kõik DLC tegelased. Turniirile registreerimine algab kell 19.00., võistlus ise algab kell 20.00. Parimale Tekkeni mängijale auhinnaks kastitäis joogipoolist.

Tagatipuks peab Level1 liige ning Avinurme anime-ekspert Margus Saldre oma sünnipäeva! Rohkem infot, sealhulgas täpsemad reeglid, on leitavad ürituse Facebooki lehel.